Zwarte lingerie is altijd een goed idee

Zwarte lingerie is altijd een goed idee

Zwarte lingerie staat voor stijl en elegantie. Zwart combineer je uitstekend met kant en sieraden en staat echt iedereen mooi. Zwarte lingerie kan altijd en de kleur kleedt ook nog eens af. Zwart is tijdloos, ook deze winter. Durf jij?

Iedere vrouw heeft wel een setje zwarte lingerie in haar lingerielade liggen, en terecht. Maar durf jij donkere of zwarte lingerie ook onder kleding te dragen? Jarenlang was het echt niet oké om donker ondergoed onder lichte kleding te dragen, maar daar lijkt dit seizoen verandering in te komen. Zwarte lingerie onder witte of zelfs transparante kleding? Waarom niet?

In de club

Dit soort trends zien er op de catwalk natuurlijk heel gewaagd en modieus uit, maar de vraag is of dit beeld echt navolging krijgt in het dagelijks leven. Tijdens een avondje clubben kan een witte, licht doorschijnende blouse met een zwarte beha uitstekend, maar in het normale leven kan je er wel eens scheef om worden aangekeken. Oppassen dus met deze trend en weet wanneer je hem draagt.

Maar er zijn ook genoeg dames die helemaal niets hebben met zwarte lingerie. De een noemt het goedkoop en ordinair en de ander noemt het zo voor de hand liggend… zoveel mensen, zoveel meningen. Wat vind jij van zwarte lingerie?

Beeld: LadyWear

Share This

About the author