Zo word je 116: draag sexy kanten lingerie

Zo word je 116: draag sexy kanten lingerie

De oudste vrouw ter wereld, dat klinkt even mythisch als dat het is. De oudste vrouw ter wereld, Susannah Mushatt Jones, blies vorige week op 6 juli maar liefst 116 kaarsjes uit. Wat iedereen natuurlijk altijd gelijk wil weten, is hoe zij het gered heeft om zo oud te worden. En dat deed mevrouw Jones, geboren in 1899 (!) met liefde uit de doeken: iedere dag start ze haar dag namelijk met bacon en eieren bij het ontbijt… en draagt ze iedere dag nog steeds sexy kanten lingerie.

Sexy kanten lingerie

Aan Business Insider vertelde Susannah Mushatt Jones dat ze elke dag begint met vier stukken spek en daarna meteen een paar eieren eet. Ook eet ze veel grutten en een heleboel fruit. Grappig detail: na het ontbijt neemt de 116-jarige altijd vijf stuks kauwgom, niet een voor een, maar allemaal tegelijkertijd. Wat daar het nut van is.. maar wij luisteren met liefde naar de tips van deze oude dame natuurlijk!

Naast de eetgewoonten draagt mevrouw Jones nog iedere dag sexy kanten ondergoed. Menig dokter heeft al eens vreemd opgekeken tijdens een bezoekje aan de huisarts, echt normaal is het natuurlijk niet meer dat dames van deze leeftijd kanten lingerie dragen… maar daar trekt Susannah zich niets van aan.

Niet drinken en roken

Naast de grappige eetgewoonten en de sexy lingeriesetjes noemt Susannah ook een aantal beperkingen op die er – misschien – voor gezorgd hebben dat zij deze bewonderenswaardige leeftijd heeft bereikt. Niet drinken, niet roken, geen feestjes, veel lachen, veel slapen en je omringen met familie noemde zij als voorwaarden om haar leeftijd te bereiken.

Susannah is blind en gedeeltelijk doof. Ze wordt al twaalf jaar bijgestaan door dezelfde verzorger in de seniorenwoning in New York City. Die vertelde in hetzelfde interview dat Susannah soms vanuit het niets begint te lachen, omdat ze denkt aan iets grappigs uit het verleden.

Bron en beeld: Business Insider

Share This

About the author