Welke lingerie trek je aan voor een date?

Welke lingerie trek je aan voor een date?

Heb je binnenkort een date? Dan heb je vast al nagedacht over welke lingerie je gaat aantrekken. Ga je voor sexy, netjes of juist corrigerend? Waar moet je aan denken als je een afspraakje hebt? De lingerieregels op een rijtje!

Lingerie voor een date

Lingerie geeft je tijdens een date net dat beetje extra zelfvertrouwen. In luxe en elegante lingerie voel je je namelijk extra mooi en vrouwelijk. En dat kan je prima gebruiken voor een eerste date, ook al ben je er die avond nog helemaal niets mee van plan. Trek wel lingerie aan waar je je ook prettig en comfy in voelt. Wil je graag een strapless jurkje aan maar moet je dan ook die ene gehate beha aan die alles iets te erg binnenboord houdt en die ook nog eens iets te krap zit? Laat hem lekker in je lade liggen en kies voor een ander jurkje.

Een inkopper van het eerste uur is natuurlijk ook dat je lingerie dus goed moet zitten. Laat je maten eens echt goed opmeten en kom in het vervolg nooit meer thuis met een te grote of te kleine beha. Je nieuwe aanschaf belandt toch maar in een lade en uiteindelijk draag je hem nooit meer. Zonde! Vanaf nu koop je dus altijd de goede maat.

Shapewear of pikant?

Ben je een beetje onzeker over je figuur? Dan mag je echt wel shapewear dragen tijdens jullie eerste date. Shapewear is allang niet meer spuuglelijk en draag je met gemak onder dat ene jurkje zodat je net dat beetje extra zelfvertrouwen wint. Heel belangrijk voor een goed verloop van je afspraakje. Natuurlijk kun je ook voor een sexy setje gaan, zeker als je weet dat jullie vrijwel zeker in bed belanden. Maak een goede keuze door je gevoel te volgen en wat je wilt uitstralen, dan zit je eigenlijk altijd goed. Veel plezier!

Beeld: Wikimedia Commons

Share This

About the author