Weg met de G-string!

Weg met de G-string!

Een gaaf setje ondergoed geeft je direct zelfvertrouwen en geeft je een killer uitstraling. Maar de Nederlandse vrouw is absoluut niet van plan daar haar geld aan te spenderen. En al helemaal niet aan strings. Dit blijkt  uit een onderzoek dat de budget lifestyle site Budgi.nl uitvoerde bij meer dan 1000 Nederlandse vrouwen.

Budgi.nl vroeg aan onder andere aan haar bezoekers hoeveel geld zij elk jaar uitgeven aan strings. Het merendeel van de vrouwen die strings draagt (17 procent), geeft maximaal 15 euro uit per jaar. 15 tot 35 euro volgt met 12 procent en iets minder dan één op de tien vrouwen spendeert 35 tot 55 euro aan het kleine onderbroekje per jaar.

Oncomfortabel

Opvallend is dat uit het blijkt dat 51 procent van de respondenten liever geen string draagt maar een onderbroek. Deze dames vinden de string een hype waar wij vrouwen ons te veel in hebben laten meeslepen. Wat is er mis met het touwtje?

Veel vrouwen vinden een string niet lekker zitten. Hoe comfortabel een string zit, heeft ook te maken met het materiaal waar hij van gemaakt is. En natuurlijk, zoals bij alle lingerie, met welke maat je draagt. Een string die op welke plek dan ook te strak zit, is te klein. Heb je daar dus vaak last van dan kan het raadzaam zijn om een maatje groter te proberen.

Hype

Maar de ondervraagde vrouwen uit het onderzoek van Budgi hebben nog een ander bezwaar. Ze vinden de g-string namelijk een hype waar wij vrouwen ons te veel in hebben laten meeslepen. Daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen: het kleine stukje stof was de afgelopen jaren inderdaad super populair. En na iedere hype gaat de trend ook weer voorbij. Dus het zal hoogst waarschijnlijk een kort afscheid zijn. Over vijf jaar zijn de strings misschien weer niet aan te slepen.

Foto: Style Today

 

Share This

About the author