Voor een lekker lome dag: een sexy pyjama

Voor een lekker lome dag: een sexy pyjama

Geniet jij lekker van een dagje vrij? Of misschien wel twee..? Heerlijk, geniet ervan!

Na een avondje flink stappen is onze vaste outfit vaak een relaxt shirt en een wijde joggingbroek, maar de dag daarna, als je weer wat meer hersteld bent, is het weer tijd voor een stijlvollere outfit. En stijlvol, dat kun je ook absoluut zijn in deze sexy pyjama van Lascana.

Stylish aan het ontbijt

Dat net afgebakken broodje, dat glaasje versgeperste jus d’orange en dat perfect gekookte eitje smaken natuurlijk net een stukje lekkerder als jij er net zo stylish uitziet als je ontbijtje. Deze tweedelige pyjama heeft iets weg van een traditionele herenpyjama, maar is gemaakt van puur katoen. Het topje heeft de uitstraling van de trendy empire stijl en heeft mooie pasteltinten onder de buste. Ook de hals en de mouwen hebben een contrasterende afwerking, wat erg mooi staat bij de grijze, effen tint van de pyjama zelf.

Rijgkoord van satijn

De lange broek met elastische band en rijgkoord van satijn zit heerlijk zacht om je heen: voor rustige nachten zonder prikkende bandjes en uitsteeksels. Het bewijs dat je er in de nachtelijke uren, maar ook in de vroege uren, erg verleidelijk uit kunt zien! En daarbij mag comfort natuurlijk niet ontbreken.

Beeld: Lascana via Heine

Share This

About the author