Voor bij je bikini: slippers natuurlijk!

Voor bij je bikini: slippers natuurlijk!

Bikinitopje: check. Bikinibroekje: check. Hamamdoek: check. Zomerse strandtas: check. Zonnebrand: check. Wat te lezen/luisteren/versnaperen/drinken: check. Zonnehoed: check. Wat mist er nog in dit rijtje om jouw ultieme beachlook te creëren? Juist, slippers natuurlijk! Je zomer is niet compleet zonder een paar (of twee) fijne slippers die je dag-in dag-uit draagt om het zomergevoel vast te houden.

Slippers: onze beste vrienden

Slippers zijn je beste vrienden op mooie, zomerse dagen in Nederland en al helemaal als je op je vakantiebestemming in de zon bent aangekomen. Slippers aan je voeten zorgen direct voor een vakantiegevoel. Zon, zee en strand koppel je al snel aan slippers aan je voeten. Slippers kunnen altijd, ze zijn makkelijk, vaak erg mooi en je voeten zijn er ook blij mee. Ten eerste kunnen ze na al die maanden weer eens ademen en ten tweede vangen ze alle zonnestralen op. Het resultaat: mooi gebruinde voeten.

In dezelfde kleur als je bikini

Veel merken verkopen tegenwoordige bijbehorende slippers bij een bikini of bij een bepaalde lijn. Ideaal, want zo stem je je accessoires perfect af op je sexy beach outfit. Maar natuurlijk staat het je vrij om zelf te combineren: mix and match! En van slippers kun je er nooit genoeg hebben. Wie heeft er nu bijvoorbeeld maar een paar in de kast staan? Een slipper die misschien niet met al je outfits matcht, is zeker leuk, maar zorg ook dat je een paar slippers in de kast hebt staan (of beter nog, klaar hebt staan om straks aan te trekken op die mooie zomerse dag) die in principe bij iedere outfit passen. Zo grijp je nooit mis en sla je nooit een modeflater.

Extra lekker lopen de slippers die een beetje verhoogd zijn met een klein hakje. Instant loopcomfort! Veel merken verkopen deze sandalen, bijvoorbeeld deze mooie sandalen van Sacha (nu ook nog eens voordelig in de sale!).

Beeld: Sacha Shoes via Wehkamp

 

Share This

About the author