Vier de zomer met Björn Borg Swimwear

Vier de zomer met Björn Borg Swimwear

Sta jij ook te trappelen na het mooie weer van de afgelopen dagen om nieuwe bikini’s te kopen? De meeste lingeriemerken komen met hun SS15 Swimwear naar buiten. Ook Björn Borg ligt voorzichtig alvast een tipje van de sluier op: en wat kunnen we verwachten? In het kort is de Björn Borg Swimwear SS15 hele sportieve collectie, met zeer klassieke toevoegingen en krachtige grafische printjes. Duik je mee in zee?

Björn Borg Swimwear

Van een sportief lingeriemerk mag je sportieve swimwear verwachten: sporty ladies komen dan bij Björn Borg Swimwear ook niets te kort. Kies voor een mooie, klassieke bikini die een stootje kan hebben. En zwart is altijd goed. Wat ook een prachtige bikini is, is degene die is uitgevoerd in de stijl van de jaren vijftig. De Bandeau Holiday Stripe zou Marilyn Monroe goed gestaan hebben. Klassieke horizontale strepen in zwart en wit, een killer combi op het strand waar dan ook ter wereld.

Strap Swimsuit Marble

Te gek zijn ook de Strap Swimsuit Marble en de Strap Bandeau Marble van de Björn Borg Swimwear. Het effect van een marmer met een grafisch zwart accentje, we like! Wederom badkleding die zich goedhoudt, ook na een flinke duik in de warme zee of in het zwembad. Dit zijn onze favorieten, maar aldus het Zweedse merk houden we nog veel te goed, dit is slechts een tipje van de sluier. We houden jullie op de hoogte.

Waar kennen we Björn Borg eigenlijk van? Veel jonge draagsters zal de naam weinig zeggen, behalve het ondergoedmerk. Tennisser Björn Borg begon na zijn carrière op de tennisbaan aan het opzetten van een eigen kledinglijn. In 1987 gaf hij zijn naam in licentie aan de Scandinavion Sourcing and Design Group in – voor de hand liggend – Stockholm.

Zij lanceerde de eerste Björn Borg Underwear-lijn. Dit sloeg zo enorm aan, dat er al snel meer artikelen werden ontworpen en in de winkel kwamen. Het huidige assortiment bestaat onder andere uit mode voor dames, heren en kinderen, vrijetijdskleding, sportkleding, swimwear, ondergoed en lingerie.

Share This

About the author