Trends: swimwear 2015

Trends: swimwear 2015

Wat zijn de trends komende lente en zomer als het gaat om swimwear? Welke bikini of welk badpak moet jij kopen om helemaal on trend te zijn? Laat je inspireren door de volgende tips en kies jouw favoriete stijl voor jouw swimwear 2015 look!

Trends swimwear 2015

1. Grafische prints

Nieuwe, grafische prints: als je dat weet te scoren als zwemoutfit, zit je geramd. Je valt op tussen de menigte en hoe leuk is het om iets anders dan anderen te dragen. Bij de high end merken wordt er veel gebruik gemaakt van de zogenaamde fotoprints, waardoor ieder exemplaar weer een unieke uitstraling heeft. Ontwerpers die deze look een boost hebben gegeven op de catwalk, zijn Mara Hoffman, Salinas, Agua de Coco en Adriana Degreas.

2. High neck crop top

Nieuw in de range swimwear, maar misschien wel een blijvertje voor de komende zomers: de tops met de hoge nek. Als je een egaal bruin kleurtje wilt krijgen, is een high neck crop top niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar wie valt er niet voor de lieve look van dit topje. Wil je zo’n topje? Laat je inspireren door Salinas, Wildfox of Frankies.

3. Lange lijnen

Bij deze trend draait alles om bedekking: prachtig om je vrouwelijkheid te benadrukken, maar minder handig om een dagje te zonnen. Wie had ooit kunnen bedenken dat een collectie swimwear tops met lange mouwen zou gaan bevatten? Een ideale metgezel voor een romantische avond op het strand tijdens een diner, maar als everyday outfit zou ik hem niet gebruiken. Veel retromotieven bij deze trend. Geïnteresseerd? Kijk eens bij de collectie van Maaij Swimwear of Mara Hoffman: felle patronen en heel veel kleur. Ook Cia Maritima, Agua de Coco en Adriana Degreas lieten zich inspireren en maakten prachtige, classy stijlen uitgevoerd in chiffon. Ook Belusso, Suboo en Beach Bunny kwamen met stijlvolle swimwear met lange mouwen.

Bron: Fashionisers

Share This

About the author