Tada: dit zijn de nieuwe modellen van Victoria’s Secret

Tada: dit zijn de nieuwe modellen van Victoria’s Secret

De stal modellen bij Victoria’s Secret liep begin dit jaar aardig leeg. Onze eigen Doutzen zwaaide af en ook een aantal andere oudgedienden zochten hun heil bij een concurrent. Tijd voor nieuwe gezichten dus!

Nieuwe Angels die we zeker gaan zien tijdens de grote show in december zijn vriendinnen Gigi Hadid en Kendall Jenner. De dames beleefden afgelopen week in New York hun debuut op de Victoria’s Secret catwalk. De twee worden echt gezien als de meest veelbelovende modellen van dit moment.

Nieuwe modellen Gigi en Kendall

Met een deelname aan de Victoria’s Secret show hebben ze in ieder geval weer een belangrijk hoogtepunt in hun carrières bij kunnen schrijven. De twee 20-jarige meiden liepen in de VS-show onder meer met Adriana Lima, Candice Swanepoel en Lily Aldridge. Aldridge was dit jaar uitverkoren om de Fantasy Bra te dragen, een speciale, peperdure, beha vol edelstenen. De show wordt pas op 8 december uitgezonden in de Verenigde Staten. Vlak voor kerst is hij vaak ook op de Nederlandse buis te zien en zitten wij natuurlijk vooraan! Net als ieder jaar belooft de show weer een waar spektakel te worden, compleet met optredens van Selena Gomez en Ellie Goulding.

Victoria’s Secret: Schiphol en Amsterdam Centraal

In Nederland krijgt Victoria’s Secret geen voet aan de grond. Tot nu toe moeten we het slechts doen met twee winkels: eentje op Schiphol en de net geopende winkel op Amsterdam Centraal. In deze winkels worden we omringd door de parfums van het merk en slipjes, maar we missen de iconische beha’s en de babydolls. Wanneer gaat het Amerikaanse merk ook in ons land investeren en meerdere winkels haar deuren laten openen? Maar misschien moeten we ook niet teveel zeuren: de rest van Europa moet het helemaal zonder VS doen: en wij hebben maar liefst twee winkels. Mogen we toch een klein beetje ontevreden zijn?

Beeld: Eva Rinaldi – Flickr

Share This

About the author