Stoer: foto’s Emma Roberts zonder Photoshop

Stoer: foto’s Emma Roberts zonder Photoshop

Wij krijgen met z’n allen lijkt het een steeds grotere afkeer van alles wat nep is, waaronder foto’s die hevig bewerkt zijn met Photoshop. Emma Roberts neemt het voortouw en showt foto’s van zichzelf op Instagram zonder Photoshop. Stoer!

Emma x Aerie

Voor Aerie, het lingerielabel van kledingmerk American Eagle, heeft Emma Roberts recent een fotoshoot gedaan, maar heeft er persoonlijk op toegezien dat er geen Photoshop werd gebruikt om de foto’s er mooier uit te laten zien. Een mooie combinatie, want Aerie liet vorig jaar al weten om Photoshop te verbannen uit hun advertentiecampagnes. De eerste campagne zonder Photoshop werd een groot succes en het label werd wereldwijd geroemd om hun pioniersrol op dit gebied. En nu zetten ze deze trend verder samen met Emma Roberts aan hun zijde.

Emma Roberts maakt statement

Emma Roberts kennen we onder andere van de televisieserie Unfabulous en van de films Aquamarine en Wild Child. Wat zegt zij over de shoot? “Ik heb me eigenlijk nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld tijdens een shoot, wat heel fijn is, want je hebt geen vangnet. Toen ik het resultaat zag, vond ik het fantastisch. Dit ben ik met kleding waarin ik me goed voel,” zei ze in hetzelfde interview.

Hopelijk doorbreekt zij daardoor ook een lans voor andere vrouwen die onzeker zijn over hun uiterlijk. Want om heel eerlijk te zijn: een realistische vergelijking met een normale vrouw gaat hier zeker niet op. Emma Roberts is een natuurlijke schoonheid, maar wel eentje met amper een gram vet aan haar lijf en perfect gekapte manen en mooie make-up. Zo ziet de doorsnee Nederlandse vrouw er toch echt niet op een doordeweekse dag…. Maar goed, het is een begin!

Bron: HLN

Beeld: Instagram Emma Roberts

Share This

About the author