Spring met Victoria Koblenko in het diepe

Spring met Victoria Koblenko in het diepe

Victoria Koblenko is de nieuwe gastontwerper van lingeriemerk Sapph. Wat kunnen we van haar creaties verwachten? Ongetwijfeld alles wat de geboren Oekraïense zelf ook uitstraalt: sensualiteit, elegantie en een tikkeltje eigenzinnig.De Sapph by Victoria-collectie is volledig bedacht door de actrice zelf. De collectie bestaat onder andere uit een badpak met diepe V-hals en triangelbikini’s. De strandsetjes zijn geïnspireerd op haar eigen favoriete stranden in de wereld. Denk aan klinkende namen als Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of Victoria’s persoonlijke favoriet: Miami Beach.

Droom weg op Miami Beach

”We hebben Victoria gekozen vanwege haar talent, beauty, kracht maar ook vanwege haar modegevoel. Victoria is een multi-talent, ze heeft beauty & brains én ze inspireert de Nederlandse vrouw met haar kledingstijl”, volgens Sasja Leenders van Sapph. De Sapph by Victoria beachwear-collectie is de eerste van vier collecties die gaan uitkomen. Alle collecties staan voor sensualiteit, maar ook voor stoerheid. Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of ga voor Victoria’s favoriet en waan je op Miami Beach.

Diepe V-hals

De collectie ontworpen door Victoria Koblenko bestaat uit een badpak met diepe V-hals, een cross-over en triangel bikini’s in de kleurcombinaties zwart, taupe en aqua. Het is een mooie mix van sporty mesh, grafische lijnen en sexy cuts. Alle items zijn te mixen en te matchen, perfect voor het creëren van je eigen uitgesproken set.

Killer underwear

“Sensueel, elegant en eigenzinnig. De vier collecties die ik als gastontwerper voor Sapph heb ontworpen, zijn het resultaat van mijn zoektocht naar de ideale lingerie en beachwear. Mijn missie als lingerie-ontwerpster is dan ook killer underwear ontwerpen, waarbij mode en functionaliteit naadloos op elkaar aansluiten. Een absolute must, zodat alle vrouwen zich sexy, krachtig en uniek voelen”, aldus de enthousiaste Victoria Koblenko zelf.

De gelimiteerde collectie is vanaf 2 juni verkrijgbaar, nog even geduld dus!

Bron: nu.nl

Beeld: Sapph

Share This

About the author