Sportief sexy met Bjorn Borg

Sportief sexy met Bjorn Borg

Wat doe je wanneer je het wel welletjes geweest vindt met hetgeen waar je het best in bent? Iets gerelateerds vinden waar je nog beter in bent natuurlijk! De Zweedse proftennisser  Bjorn Borg deed het toen hij zijn carrière op het gravel liet voor wat het was (lees: 11 gewonnen grandslamtitels en een totaal van 62 toernooien ) en in 1987 zijn eigen, sportieve kledinglijn opzette. En met die kledinglijn scoort Bjorn ‘Iceberg’ Borg beter dan ooit.

Boxer

Het eerste dat Bjorn Borg toentertijd lanceerde was de underwear lijn, en hoewel het merk inmiddels ook sportkleding, badkleding, schoenen, tassen en zelfs brillen ontwerpt, staat Bjorn Borg nog altijd het meest bekend om z’n kleurrijke boxershorts met het grote logo op de elastieken band. In de nieuwe damescollectie voor 2015 zien we die boxers niet meer terug, maar de stijl van het Zweedse merk is nog altijd onmiskenbaar en sportief. Zo zien we in de nieuwste collectie lieve shorts in felle kleuren, afgezet met subtiele kanten details. Maar ook zijn er mooie, vrouwelijke slips opgenomen in de collectie, sportief met color-block effect en een bijpassende triangel bh.

Sportief

Naast color-blocking zien we weer veel originele prints en stoffen, zoals we dat van het Zweedse merk gewend zijn. Sommige modellen zijn zo duidelijk gebaseerd op sportswear dat het bijna onduidelijk is of lingerie of sportkleding is. Zo sexy kan sportief dus zijn!

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *