Sportbeha: onmisbaar!

Sportbeha: onmisbaar!

Sporten is bewegen en je borsten doen altijd gezellig mee. Tijdens het bewegen krijgen de borsten heel wat schokken te verduren. Een fenomeen dat bekend staat als bouncing en waar elke vrouw, ongeacht cupmaat, mee geconfronteerd wordt. Ontzettend irritant, waar je absoluut niet op zit te wachten. Voldoende steun is ontzettend belangrijk bij sportlingerie, zelfs als je een kleine boezem hebt. Maar dat betekent niet dat je je boezem moet insnoeren in een saaie, vormeloze beha. Een sportbeha is een must als je gaat sporten (denk aan de goede voornemens voor 2015!).

Sportbeha Marie Jo Action

Volgens wetenschappelijk onderzoek van het merk Marie Jo, in samenwerking met de universiteit van Leuven, toont aan dat je borsten veel meer bewegen dan gedacht: niet alleen op en neer, maar ook van voor naar achter en van links naar rechts. Je borst is geen spier: ondersteunen is zeer belangrijk om doorzakken en vooral pijn te voorkomen. Marie Jo heeft een sportbeha in haar assortiment. De cups en rugpanden van deze sportbeha’s zijn uitgevoerd in een ultralichte revolutionaire stof, dus bij het dragen voelen zij ontzettend zacht en comfortabel aan.

Elegant trainingsmaatje

Deze elastische microvezelpolyamide stoffen zijn speciaal ontwikkeld om vocht onmiddellijk af te voeren en vormvast te blijven. Marie Jo Action is de ideale lingerie voor wie intensief sport. Action combineert optimale steun (drie keer meer dan een gewone bh!) met hippe looks en stoffen die je het allerbeste comfort bieden. De ademende tule doet transpiratie onmiddellijk verdampen. De sportbh mét beugels lift de borsten lichtjes, maar houdt ze tegelijk stevig op hun plaats. Eindelijk af van dat vervelende bouncen… de kleur zwart is het hele jaar door verkrijgbaar bij de lingeriezaken die Marie Jo verkopen en via de webshop.

Bron en beeld: Marie Jo

 

 

Share This

About the author