Spiegel Catherine meet jouw bh-maat

Spiegel Catherine meet jouw bh-maat

Een spiegel met een naam die je bh-maat meet… virtual reality? Echt niet! De spiegel, genaamd Catherine, werd recent op de markt gebracht door het Engelse lingeriebedrijf Rigby & Peller.

Dit is de eerste ‘slimme’ spiegel die jouw bh-maat met kleren aan kan meten. Is het een wonder of niet?

Slimme Catherine maakt meer dan 100 foto’s

De spiegel ziet er net zo uit als elke andere spiegel die bi jou thuis kan hangen of die je in een doorsnee pashokje hangt. Maar dan begint de magie! Want deze spiegel bevat een geavanceerd camerasysteem. Hoe meet de spiegel dan jouw bh-maat? Je hoeft alleen maar een rondje voor de spiegel te draaien. Terwijl je dit doet, neemt de camera 140 verschillende ‘meetfoto’s’ om je maat te bepalen. Vervolgens stuurt de spiegel de data naar de tablet die voor de spiegel ligt.

Hierop kan je niet alleen jouw maat aflezen, maar ook of je maat verandert per bh-model. Wat fantastisch! Geen gedoe meer met passen, verschillende maten bij verschillende merken en geen onkundige verkoopsters meer…

Nu Hong Kong, straks in Londen

Het Rigby & Peller-filiaal in Hong Kong heeft de eerste spiegel momenteel voor het eerst in gebruik. Het personeel en de klanten zijn heel erg enthousiast over de slimme spiegel. Catherine zorgt niet alleen voor een betere en exacte meting, maar het bespaart de klanten veel ergernis en ook veel tijd. Vanwege het grote succes van Catherine in Hong Kong heeft Rigby & Peller besloten de spiegel ook in het filiaal in Londen te installeren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de spiegel ook naar Nederland komt!

 

Share This

About the author