Sophia Loren, Kim Basinger en Cindy Crawford: Agent Provocateur

Sophia Loren, Kim Basinger en Cindy Crawford: Agent Provocateur

Agent Provocateur doet het weer: een prachtige, sexy najaarscollectie ontwerpen, geïnspireerd op natuurlijke schoonheden uit het verleden. Prachtige korsetten, oogstrelende jarretels en glamoreuze accessoires maken deze nieuwe collectie voor de komende herfst en de winter helemaal af. De designers keken hun inspiratie af bij iconen uit het verleden als Sophia Loren, Kim Basinger, Cindy Crawford en Lara Stone.

Omarm het vrouw-zijn

Tel daarbij de schitterende campagne bij op, geschoten door de Duits-Australische modefotograaf Helmut Newton en je hebt een pareltje van een collectie. Foto’s van krachtige, sensuele vrouwen sieren de nieuwe campagne van Agent Provocateur, geïnspireerd op natuurlijke, sexy vrouwen, die zelfvertrouwen belichamen en hun vrouw-zijn allemaal op hun eigen manier omarmen en uitdragen. Niets voor niets rekent het bekende label veel beroemdheden onder haar fans, waaronder Naomi Campbell en Kate Moss.

Sexy Sophia Loren

De diverse items zijn dus allemaal geïnspireerd op vrouwen uit het verleden. De collectie geïnspireerd op Sophia Loren is misschien wel de meest klassieke uitvoering en wordt nu al geroemd. De Italiaanse filmactrice werd in haar eigen tijd geloofd om haar prachtige katachtige ogen en haar weelderige curves. Het zwarte Vera corset is een echte hommage aan de gouden tijd van Sophia Loren. Draag hem onder de poeder roze Francis jurk, zo voel je je echte filmster.

Curves door pasta

Ook de Nicole bodysuit is een hommage aan Sophia Loren, bedoeld voor curvy vrouwen, waar La Loren zelf ook toe behoorde. En daar schaamde de Italiaanse zich nooit voor. Als een journalist een opmerking maakte over haar figuur en weelderige rondingen, zij ze altijd vol trots: ‘Dat komt door de pasta.’
Bron: DailyMail Online

Beeld: Agent Provocateur

 

Share This

About the author