Sneek preview: Super Sexy Collection van Sapph

Sneek preview: Super Sexy Collection van Sapph

Ben jij ook zo benieuwd naar de nieuwe Super Sexy Collection van Sapph? Binnenkort hangt hij in de rekken en de eerste beelden van de sneek preview zijn veelbelovend.

Super Sexy Collection

Het model draagt de allernieuwste items van de Super Sexy Collection ontworpen door Victoria Koblenko. Dit is niet de eerste keer dat Sapph en Victoria samenwerken: afgelopen zomer lanceerden zij samen ook een beach collectie, die zeer succesvol en zeer geliefd was en nog steeds is. Helaas blijft het nu nog even bij kijken, maar je geduld wordt beloond, de nieuwe collectie is on its way

Veel kant en doorschijnend materiaal

Een prachtige kanten top maakt in ieder geval deel uit van de collectie en ook een waanzinnig sexy setje dat gedeeltelijk is gemaakt van doorschijnend mesh materiaal. Benieuwd wat de collectie nog meer voor ons in petto heeft!

Kan je niet wachten en wil je toch graag iets kopen van Sapph x Victoria? Neem dan een kijkje in de webshop van Sapph, want alle beach items scoor je nu met 50% korting! Onze favoriet? De Whiteheaven Beach triangel bikinitop, nu voor maar 25 euro! Super sexy, maar toch ook heel sportief en lekker opvallend door het fluorescerende blauw. De beachwear bestaat verder uit een badpak met diepe V-hals en triangelbikini’s. De strandsetjes zijn geïnspireerd op Victoria’s eigen favoriete stranden in de wereld. Denk aan klinkende namen als Love Beach, Whiteheaven, Maya Beach of Victoria’s persoonlijke favoriet: Miami Beach.

Gastontwerper

Victoria Koblenko is sinds kort de nieuwe gastontwerper van lingeriemerk Sapph. Wat kunnen we van haar creaties verwachten? Ongetwijfeld alles wat de geboren Oekraïense zelf ook uitstraalt: sensualiteit, elegantie en een tikkeltje eigenzinnigheid. De Sapph by Victoria-collectie is volledig bedacht door de actrice zelf.

 

Share This

About the author