Sneak peek: The Sylvie collection New York

Sneak peek: The Sylvie collection New York

Sylvie Meis pakt dit najaar weer flink uit met een prachtige lingerie collectie. The Sylvie collection by Hunkemöller is geïnspireerd op de city that never sleeps; New York!

Sylvie heeft voor haar nieuwste collectie invloeden van New York gebruikt en gecombineerd met haar eigen handschrift. De collectie bestaat uit vrouwelijke, sexy en elegante sets met veel rijk kant, straps en transparante materialen in zwart, lichtroze en petrol. Naast lingerie bestaat de collectie ook uit satijnen kimono’s, slipdresses, kanten body’s en babydolls. De grafische bandjes zorgen voor een verfijnde moderne look. Zoveel moois om uit te kiezen de komende tijd!

New York

Sylvie Meis is zelf ook erg enthousiast over de nieuwe collectie en zegt ook specifiek iets over de nieuwe lingerie collectie geïnspireerd op New York: “Ik ben echt verliefd op mijn nieuwe collectie! De body met bandjes is een van mijn favorieten en laat mij ultiem vrouwelijk én sexy voelen!”, aldus Sylvie herself.

De Sylvie collection New York by Hunkemöller zal vanaf eind oktober verkrijgbaar zijn – nog even een weekje geduld dus. Maar kijk alvast mee in deze sneak peek naar al dat moois dat ons te wachten staat over een paar dagen. Welk setje vind jij het mooiste? Houd de site en de social media kanalen van Hunkemöller goed in de gaten voor de laatste updates over deze mooie big apple collectie.

Bron en beeld: Hunkemöller

 

Share This

About the author