Sportief kerst vieren met Bjorn Borg

Img_11_0104   Krijg je als je aan Kerst denkt al een waas voor de ogen en zie je alleen nog maar Rudolph, rood/groen en vreselijk standaard kerstplaatjes als je je ogen sluit? Misschien kan ik je dan blij maken met het volgende lingerienieuws: de nieuwe najaars/kerstcollectie van Bjorn Borg negeert kerstmis compleet en gaat juist voor veel warme kleuren, all-over prints en modellen die we van het Zweedse merk gewend zijn. De boxers liggen bij mij ook al jarenlang in het ondergoedlaatje.

Felle kleuren

De lingerie in deze kerstcollectie draait om mooie setjes met triangel- en bandeaubh’s, vrolijke felle kleuren die je helemaal niet aan kerst doen denken. Ook hier zien we de trend van het najaar 2014 terug – kant – maar op een hele bescheiden en subtiele manier. Verder ziet de home wear er uiterst comfortabel en sportief uit, waar mooie, warme kleuren voor zijn gebruikt. Alle items hebben een heel hoog die wil ik! gehalte, dus als je nog iets zoekt voor onder de kerstboom of een leuk setje om je partner op kerstavond mee te verrassen.. dan zou ik het wel weten!

Grafisch

Naast lingerie – en ondergoed voor zowel mannen als vrouwen – bevat de kerstcollectie twee leuke extra’s. Ten eerste de luxe pyama’s in warme kleuren met een strakke grafische print. Voor zowel heren als dames is deze verkrijgbaar. En voor de heren is hij er dan eindelijk, ook Bjorn Borg moest er aan geloven, de zogenaamde opa-onderbroek, met lange pijpen. Al moet ik zeggen dat dit model wel een stuk sexier is dan de meeste modellen die ik voorbij heb zien komen.. of komt het gewoon door het waanzinnig knappe model dat aan deze campagne zijn gezicht leent..?

Ik denk dat genoeg dames best een warme chocolademelk met deze meneer tijdens de kerstdagen willen drinken.. of delen. Zucht.. Foto: Bjorn Borg

Share This

About the author