Schrijf je in voor de exclusieve Victoria presale!

Schrijf je in voor de exclusieve Victoria presale!

Nog even wachten.. maar binnenkort is het dan toch echt zo ver. Dan ligt de nieuwe Sapph by Victoria Super Sexy Collection. Een tipje van de sluier: zwart, veel diepzwart in combinatie met prachtig nude. Schrijf je nu in voor de exclusieve Victoria presale!

Dit is niet de eerste keer dat Sapph en Victoria samenwerken: afgelopen zomer lanceerden zij samen ook een beach collectie, die zeer succesvol en zeer geliefd was en nog steeds is. Helaas blijft het nu nog even bij kijken, maar je geduld wordt beloond, de nieuwe collectie is on its way

Veel kant en doorschijnend materiaal

Een prachtige kanten top maakt in ieder geval deel uit van de collectie en ook een waanzinnig sexy setje dat gedeeltelijk is gemaakt van doorschijnend mesh materiaal. Benieuwd wat de collectie nog meer voor ons in petto heeft! Zwart en nude zijn de kleuren waar de nieuwe collectie om draait. Mooie, ingetogen en sexy kleuren, die er ook nog eens voor zorgen dat waar het echt om gaat overeind blijft: jij natuurlijk!

Wil je er als een van de eersten bij zijn om de collectie te bemachtigen? Dan kun je je hier inschrijven voor de exclusieve pre sale. Zo blijf je op de hoogte wanneer de collectie precies uitkomt en hoe je hem zo snel mogelijk naar je lingerielade toe kunt halen!

Gastontwerper

Victoria Koblenko is sinds kort de nieuwe gastontwerper van lingeriemerk Sapph. Wat kunnen we van haar creaties verwachten? Ongetwijfeld alles wat de geboren Oekraïense zelf ook uitstraalt: sensualiteit, elegantie en een tikkeltje eigenzinnigheid. De Sapph by Victoria-collectie is volledig bedacht door de actrice zelf.

Bron en beeld: Sapph by Victoria Super Sexy Collection

 

Share This

About the author