Sahara Shimmer Nubian collectie door Marlies Dekkers

Sahara Shimmer Nubian collectie door Marlies Dekkers

Marlies Dekkers is al een tijd weer aan het werk en werkend aan wat ze het beste doet, namelijk lingerie maken. We kijken vandaag naar een aantal stukken van haar Sahara Shimmer Nubian collectie. Een collectie met BH’s, slips, jurken en een corset. Wat vinden wij hier eigenlijk van?

Gedurft is het niet echt. Mooi is het wel. Het klassieke zwart (Night) dat gebruikt wordt als themakleur maakt deze collectie strak en zelfs een beetje sexy-chic, maar bijzonder vinden we het niet. Wat grappig is dat er ook een Sahara Shimmer Nubian Sunset collectie is. De themakleur hiervan is vel-oranje. Niet geschikt voor alle huidskleuren maar als je een kleurtje hebt dan kan je het gemakkelijk dragen.

De Sunset-collectie laat veel meer detail zien aan het lingerie ontwerp dan de Night. Van kleine riempjes, tasseltjes tot de structuur van het materiaal dat gebruikt is. Je ziet werkelijk alles. Wellicht heeft de Night hetzelfde alleen komen die niet aan het licht, althans, niet in de website-fotografie.

Als je op zoek bent naar lingerie dat echt anders is zoals Valisére, zal je dat zeker vinden in de Sunset-collectie. Eigenlijk wil je in een keer de hele collectie kopen en dat kan als je flink wat geld hebt. Voor de meesten zijn een of twee stukken prima om mee te beginnen en dat kan ook. De sunset-collectie bevat een mooie padded balcony BH of kies voor het sexy padded korset. Neem een kijkje op de website en kies maar uit wat je leuk vindt.

Share This