Onwijs mooie lingerie, sensueel e-book & horoscopen door Valisère

Onwijs mooie lingerie, sensueel e-book & horoscopen door Valisère

Over origineel gesproken! Vanaf het eerste moment dat je de Valisère website bezoekt krijg je een bijzondere flash ervaring te zien van prachtige lingerie. Kort daarna volgt de presentatie van je jaarlijkse horoscoop en de woorden:

Valisère Lingerie discloses what sensual adventures do the stars have in mind for you in 2014. Read your most sensual astrological predictions for next year from Vanity Fair astrologist Antonio Capitani exclusively for Valisère.”

We kunnen niet anders zeggen dan: Goed! Big time LIKE! Big time LOVE zelfs!
Valisère kennen hun publiek – Vrouwen! Wat ze ook weten is dat vrouwen houden van horoscopen lezen. Wat doet Valisere dan? Ze brengen de voorkeuren van vrouwen bij elkaar en presenteren dit als onderdeel van het Valisère-merk. Ze gaan nog een stapje verder door een E-book vol sensuele verhalen uit te brengen in ‘The Other You”

Net zoals Aubade zijn Valisère sinds mensenheugenis bezig met lingerie. Ze weten dat ze geen uitzonderingen zijn voor de industrie maar voelen toch een gevoel van verantwoordelijkheid voor wat betreft het produceren van lingerie voor vrouwen. Prima!

Binnen de Valisère-collectie vind je indrukwekkende ontwerpen. In het bijzonder merken we hoe uitdagend ze om gaan met verschillende weefsels en lagen en hoe het ze lukt om die samen te brengen zonder te te worden. De collectie heeft alles in zich, van simpel en modern tot chique en sexy. We zagen BH’s, slips, bustiers en corsetten, hipsters en strings en van babydolls tot jarretellen. Over alles en werkelijk alles is duidelijk goed nagedacht, vrouwelijk en super mooi.

Valisère hoort zeker bij onze top 3 van favoriete lingeriemerken.

Share This