Ondergoed dat ruikt naar…. bacon!

Ondergoed dat ruikt naar…. bacon!

Ondergoed met een geurtje… kenden we dat al? Wij op de redactie niet, maar het bestaat echt weten we sinds kort! In Canada wordt namelijk ondergoed verkocht voor zowel hem als haar dat ruikt naar… bacon!

Schokkend nieuwsbericht: 45% van de Canadezen vindt bacon belangrijker dan seks. Om hiertussen niet meer te hoeven kiezen, kwam J&D foods met dé oplossing: ondergoed dat naar bacon ruikt.

Kussensloop ruikt naar bacon

Het naar bacon ruikende ondergoed is er voor zowel de vrouw als de man. Als je het ondergoed en de kussensloop wast met geurloos wasmiddel is de geur zelfs tot zes maanden lang te ruiken… De boxer en het slipje kosten 20 dollar pers stuk en de kussensloop is 13 dollar.

Oppassen in de bossen!

J&D foods meldt wel voorzichtig op de site: “If you are hiking in the woods where bears are known to roam, please do not wear Bacon Scented Underwear without also carrying a firearm.” Help! Wil je ook jezelf of je lief ‘s nachts omringen met een bacongeur? Dan doe je er goed aan om de kussensloop te bestellen met bacongeur.

Wat vind jij ervan, lingerie en/of ondergoed met een geur? Als grapje is het nog wel oké, maar om echt te gaan lopen met een slipje of boxer met een bacongeur… laat staan je er ‘s nachts inhullen… zitten we daar wel op te wachten?

Bron: NSMBL

Beeld: J&D Foods

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *