Omdat je nooit genoeg inspiratie kunt hebben…

Omdat je nooit genoeg inspiratie kunt hebben…

Inspiratie voor de zomer. Misschien zit je volop in de kerststemming en zit je met je gedachten nog helemaal niet in het voorjaarszonnetje of op een tropisch strand, maar vooruitkijken is in de mode nooit een zonde.

Het bekende tijdschrift Harpers Bazaar wijdde onlangs een uitgebreide post aan lingerie en de trends voor het komende voorjaar. Wat gaan we het komende voorjaar in 2016 veel zien? We gaan heel veel kleding zien die vooral geïnspireerd is door de trend om lingerie als ‘normale’ kleding te dragen.

Inspiratie uit de nineties

We zien dus veel op de boudoir geïnspireerde stijl terugkomen. Maar ook de glamoreuze kant van de grunge uit jaren negentig zien we duidelijk terug in de deze trend en ook de slipdress is wederom bezig met een enorme come back. Wie denkt dat je deze trend alleen in de lente en de zomer draagt, moet nog eens goed kijken. Wat een slipdress draag je deze winter bijvoorbeeld ook al in combinatie met een dikke koltrui. Of draag er een panty onder. Draag het jurkje samen met een bomberjack en maak hem af met een mooie blazer voor dat echte party effect.

Inspiratie: lingerie dragen als gewone kleding wordt het helemaal in 2016. Dus loop nu alvast voorop in deze trend en laat je inspireren door het lookbook van Harpers Bazaar.

Bron: Harpers Bazaar

 

 

Share This

About the author