Nubian Skin komt met plus size kousenlijn

Nubian Skin komt met plus size kousenlijn

Wij waren al dolverliefd op het Londense merk Nubian Skin, maar de liefde groeit nog steeds. Nubian Skin komt binnenkort met een nieuwe kousenlijn, speciaal met plus size maten in de vier bekende kleuren. Musthave alert!

Binnen korte tijd komt de nieuwe kousenlijn van Nubian Skin op de markt in de vier bekende huidskleuren die het merk al sinds het begin hanteert. De maatvoering wordt XL, 2XL en 3XL, echt gericht op plus size dames dus en niet op maat 34. Een mooie uitbreiding van het assortiment dus, deze mooie kousenlijn die ongetwijfeld ook weer een hit gaat worden.

Berry, cinnamon, caramel, café au lait

Shoppen naar huidskleur, wat houdt dat in? Nu klinkt dit een beetje vaag, maar als je daarbij kunt kiezen tussen de tinten berry, cinnamon, caramel en café au lait dan smelt je toch gelijk weg? Dat is echt weer eens iets anders dan lichtbruin, donkerbruin, bruinzwart… toch? Dit zijn benamingen om verliefd op te worden.. heel goed bedacht!

Prijzen vallen enorm mee

Verder vind je in de collectie van Nubian Skin prachtige basics, fijne kousen en panty’s, mooie kanten setjes en fijne basic maar ook sexy broekjes. De prijzen voor de basic bh’s liggen rond de 29 pond (rond de 37 euro) en voor de broekjes rond de 10 pond (bijna 13 euro) omgerekend naar onze prijzen in Europa. Ook kun je je op de site van Nubian Skin inschrijven voor de nieuwsbrief, zo hoef je nooit meer iets te missen van misschien wel jouw -nieuwe- favoriete merk.

Bron en beeld: Nubian Skin

Share This

About the author