Nog een nachtje slapen… Merry Christmas!

Nog een nachtje slapen… Merry Christmas!

Eindelijk, Christmas is bijna here to stay. Je mooiste feestjurk mag uit de kast of die prachtige nieuwe aanwinst mag eindelijk gedragen worden. Pak heerlijk uit voor dat diner met familie, de kerstviering op je werk, jij wilt er natuurlijk op en top uitzien. Maar, niet geheel onbelangrijk, wat voor lingerie draag jij onder je galajurk?

Christmas do #1: Onzichtbare lingerie

Draag lingerie die niet zichtbaar is onder je kerstoutfit. Kies voor goed passende, liefst gladde en naadloze lingerie in de juiste maat, zodat er geen rare bobbels en kreukels in je kleding ontstaan. Deze leiden af van jouw prachtige outfit en dat is juist niet de bedoeling.

Christmas do #2: Draag een corset als bovenkleding

Er zijn tegenwoordig hele mooie bustiers en korsetten te koop, die je prima als bovenkleding kunt dragen. En het is ook nog eens hartstikke hip: veel grote sterren zijn dit jaar gesignaleerd in onderkleding die dienstdeed als bovenkleding. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan mooie tops of hemdjes, met een blouse, blazer of vest eroverheen. Vind je het moeilijk om de perfecte kerstlingerie voor onder je kleding te vinden, kies dan gewoon voor een lingerie-item dat je als bovenkleding kunt dragen.

Christmas do #3: Geniet van de geliefden om je heen

Kerstlingerie, je feestjurk, de schoenen die je erbij draagt, de perfecte make-up.. en dan moet je haar natuurlijk ook nog eens waanzinnig zitten… Het zijn natuurlijk allemaal maar details, als je er echt over nadenkt. Jouw kerstfeest met geliefden zal heus niet mislukken als je niet de perfecte beha weet te vinden om onder je mooie jurk te dragen, of als je toch niet meer in die nette broek van vorig jaar blijkt te passen.

Maak je er dus ook weer niet te druk over en geniet gewoon van de kerst en van het samenzijn met je geliefden. Want is dat niet eigenlijk waar het met de feestdagen allemaal om draait?

Beeld: Pixabay

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *