Musthave: invisible slip

Musthave: invisible slip

Wat haten vrouwen wereldwijd het meeste aan lingerie? Ik heb er nog geen statuutjes van gezien of onderzoeken over gelezen, maar ergens in de top 3 moeten toch wel ontsierende stiksels en naden staan. Zeker nu de lente en de zomer eraan komen, willen wij geen slips die aftekenen onder onze nieuwste zomerjurken, rokken en lichte chino’s.

Invisible slip

Wil je een nieuw item aanschaffen voor je lingerielade deze lente, dan doe je aan deze zeer goed: ga voor een invisible slip. Een mooie basic slip, die bij Marie Jo ook nog eens in de pittigste trendkleuren komt. Marie jo L’Aventure Nicky heeft alles wat fashionlovers van een invisible slip verwachten: een supercomfortabele pasvorm, geen stiksels of naden die zouden kunnen aftekenen, en lichte, zijdezachte stofjes. Dat willen wij deze lente en zomer!

Barcelona Blue

Match je slip met je bh, of maak een fashion statement en kies voor een verrassend contrastkleurtje.  Bij Marie Jo heb je in ieder geval keuze genoeg: ga voor Barcelona Blue (onze favoriet!), Blushing Orange, Caffé Latte, Candy Pink, Hawaiian Dream of klassiek Wit. De slips zitten heerlijk en ze doen wat ze beloven: lelijke randjes en naden zijn verleden tijd. Kom maar op met de lichte stoffen en de dunne zomerbroeken!

Bron en beeld: Marie Jo

Share This

About the author