Musthave: een kanten beha

Musthave: een kanten beha

De kanten beha: er is weinig dat nog vrouwelijker is op deze planeet dan een prachtige soft lace bra of een bralette. Of een kanten werkje op een push-up beha: doen wij ook een moord voor. Een kanten beha is vaak zo mooi dat we hem het liefste maar wat graag willen laten zien. De verleiding om het blousje iets te ver los te knopen of om een doorschijnend topje aan te trekken is vaak erg groot, zeker als de zomerzon doorbreekt.
Een kanten beha mag je gerust een beetje showen en dat kan ook op een hele nette en chique manier. Hoe draag je een kanten beha het mooiste, dat wil zeggen tegelijkertijd stijlvol zonder dat het er goedkoop uit gaat zien?

Hoe draag je jouw kanten beha?

1. Jouw kanten beha draag je onder een oversized blouse of een doorschijnende top. Kies voor een contrasterend kleurtje voor extra effect. Altijd mooi en altijd een succes.
2. Wil je echt uitpakken tijdens een speciale gelegenheid? Draag dan jouw kanten beha onder een blazer. Heel zakelijk, maar tegelijkertijd ook erg uitdagend. Geen look die je moet dragen naar kantoor, maar voor binnenshuis kan dit uitstekend. Reken maar dat je lover het warm krijgt van deze business lady… naar een festival kan deze sexy kanten beha look daarentegen weer uitstekend. Reken van tevoren wel op veel bekijks…
3. Waarom niet gewoon onder een comfortabele sweater? Iedereen heeft weleens een off-dagje en vaak voel je je wel beter als je mooie lingerie aanhebt. Waar of niet, maar je voelt je altijd net wat zelfverzekerder met een mooi setje lingerie aan. For your eyes only… nou en!

Beeld: Love Stories via De Bijenkorf

Share This

About the author