Musthave: Björn Borg Iconic

Musthave: Björn Borg Iconic

Björn Borg kennen we natuurlijk allemaal van de vrolijk gekleurde boxers voor hem en haar, maar daar maakt het merk korte metten mee met de nieuwe najaarscollectie. Björn Borg Iconic is een strakke, stoere lijn.

Björn Borg Iconic

De nieuwe Iconic collectie voor dit komende najaar gaat helemaal terug naar de roots van het merk. De laatste toen jaar leerden we het lingeriemerk vooral kennen door de fel gekleurde boxers en had iedereen er wel een paar in de lingerielade liggen. Maar stapt de nieuwe Björn Borg Iconic collectie volledig van af. Deze lijn focust zich op stijlvol ondergoed in de kleuren gemêleerd grijs, zwart en wit. En zoals dat helemaal hoort bij een iconisch design, staat het logo van Björn Borg centraal. Op een brede band langs het ondergoed en de beha staat in grote zwarte of witte letters Björn Borg. Niet te missen en helemaal passend bij deze range!

Minimalistisch

De collectie valt op door het minimalistische design en het minimale gebruik van kleuren. Dat maakt de items tot ware stijliconen die in geen enkele lingerielade mogen ontbreken. En leuk, want zowel voor vrouwen als mannen is het design universeel, dus wil je hetzelfde ondergoed aan als je vriend, dan is dit een leuk excuus om een boxer voor hem te kopen als je haat shoppen voor jouw setje. De nieuwe Björn Borg Iconic collectie ligt vanaf deze week in de winkels en is te bestellen via de webshop björnborg.nl. De prijzen voor de beha’s en de boxers liggen tussen de €20,- en €40.-.
Bron en beeld: Björn Borg Iconic

Share This

About the author