Marlies Dekkers Couture: Rebellious Princess

Marlies Dekkers Couture: Rebellious Princess

Na de Couture Dancing Princess-lijn, heeft Marlies Dekkers nu ook een couturelijn voor rebelse prinsessen. De Rebellious Princess collectie is ontworpen voor vrouwen met temperament. Marlies Dekkers heeft zich laten inspireren door de Indiaase poëzie-prinses Mirabai en haar strijd tegen de ketens van het patriachaat. Als een ware feministe avant la lettre weigerde deze zestiende eeuwse rebel zich te laten temmen door de destijds door mannen gedomineerde gewoontes. Geen man en geen traditie kon haar stoppen. Mirabai maakte haar eigen regels.

Rebellious Princess

Met deze collectie kleedt Dekkers je in Mirabai’s rebellie. Het design is voorzien van krachtige linten in twee stoere kleuren die geïnspireerd zijn op het kleurenpallet van chakras: rosé-rood voor het vieren van je sensualiteit en blauw voor het luisteren naar je eigen hart. Draag deze Rebellious Princess-lijn en begin je eigen female revolution!De SS15 Couture Collectie is nu in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de webshop van Marlies Dekkers.

Couture

Wat onderscheidt de Couture Collectie van de ‘normale’ collectie? De Couture Collectie is provacatief, sensueel en ontzettend sexy. Glamoreus en rock ‘n roll tegelijk. Ook zijn er van ieder product, ook van de Rebellious Princess-lijn, maar een beperkt aantal exemplaren gemaakt, die zich echt kenmerken door vakmanschap en one-of-a-kind ontwerpen. Ook vertellen de prachtige creaties een eigen verhaal en dat alles uitgedrukt in rijke en luxueze stoffen en materialen. Ben jij een avontuurlijke, dromerige en moderne vrouw? Dan is de Couture Collectie voor jou ontworpen.

Prijzen van €79,95 tot aan  €269,95  

Bron en beeld: Marlies Dekkers

Share This

About the author