Marie Jo geeft limited edition Avero-setjes weg!

Marie Jo geeft limited edition Avero-setjes weg!

De iconische Avero van Marie Jo blaast 20 kaarsjes uit. Omdat vrouwen weten wat ze willen, nodigt Marie Jo hen uit om de kleur van de Avero anniversary edition zélf te kiezen.

Avero: iconische topper

De Avero is al bijna 20 jaar de lieveling van tal van vrouwen overal ter wereld en is dé must-have van elke moderne garderobe. Wereldwijd gaat per minuut méér dan 1 Avero over de toonbank. Avero is de bestseller van Marie Jo: jaar na jaar blijft Avero een echte topper van Marie Jo. De iconische bloemetjes blijven hun magie uitstrooien over de schouders en hals van duizenden vrouwen over de hele wereld.

Marie Jo wil ter gelegenheid van dit heugelijke feit haar fans in de bloemetjes zetten door ze online zélf te laten beslissen in welke fashion-tint deze fleurige favoriet uitkomt. Wie stemt, maakt meteen ook kans op één van de 20 limited edition Avero-setjes die Marie Jo voor de gelegenheid weggeeft. Hebben!!

100% Belgisch design

De Avero is én blijft een 100% Belgisch design: het ton-sur-ton ruitjesdesign op de cups en rug, en de delicate broderie van madeliefjes op de schouderbandjes maken van dit model een absolute stayer. De serie komt elk modeseizoen uit in een nieuwe it-kleur, naast de tijdloze kleurtjes zwart, wit, natuur en huidskleur.

Omdat 2016 een feestjaar is voor de Avero, ontwikkelden de Belgische designers 3 frisse voorjaarskleurtjes: orchid purple, rainbow en flower tweed. Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd via de website of Facebookpagina van Marie Jo.

Meedoen!

Stemmen kan van 16 februari tot en met 22 maart 2015. Wie stemt, maakt nogmaals kans op één van de 20 limited edition Avero-setjes die Marie Jo weggeeft.

Bron en beeld: Marie Jo

Share This

About the author