Marie Jo Axelle Jewel Green, mijn sexy favoriet

Marie Jo Axelle Jewel Green, mijn sexy favoriet

Inmiddels hebben we op lingerie.planetfem al heel wat lingerietrends voorbij zien komen voor de komende maanden. Kleuren, kinky, sexy, vrouwelijk, sportief: eigenlijk komt er van alles voorbij deze winter. Maar nu ben je vast benieuwd naar mijn favoriete merk op dit moment.. en bijbehorende setjes natuurlijk..

Eigenlijk kan ik daar heel kort over zijn: mijn favoriete merk dit seizoen is Marie Jo. Elegant, vrouwelijk, met super pasvormen, het merk heeft zijn sporen ruimschoots verdient in de lingerie business. De lijn waar ik helemaal weg van ben heet Axelle en is pure verleiding met een hedendaagse twist. Axelle mixt een hippe bloemenprint met elegante, vrouwelijke Leaverskant uit Calais.

Groen

En dan de kleur natuurlijk… hoe kan het ook anders, mijn lievelingskleur, groen! Net als in de bovenkleding is groen dit najaar één van de trendkleuren in bovenkleding. Nuances van zacht mint, kaki en dennengroen worden rijkelijk gecombineerd. Ook in lingerie wordt de lijn Jewel Green een topper. Axelle combineert diepgroen met blekere, lichtgroene nopjes, wat erg subtiel en sexy staat.

En dan het kant dat is gebruikt in deze lijn.. dat is werkelijk waar het zachtste dat ik ooit heb gevoeld! Marie Jo koos voor de Axelle Jewel Green lijn voor Leavers-kant, een rijkelijke kantsoort gemaakt volgens een eeuwenoud proces. Qua model ga ik voor de balconette.

Mousse balconnet

  • Naadloze gladde mousse cup in vrolijke nopjesprint
  • Sensuele kant zet het sexy decolleté in de verf en loopt door in de schouderbandjes

De sensuele kant siert de welving van je boezem en zet het sexy decolleté in de verf. De cup is verder helemaal naadloos en glad in vrolijke nopjesprint. De elegante kant loopt harmonieus door in de schouderbandjes. Lift de boezem en geeft die een natuurlijke, ronde vorm

Hotpants

En zoals jullie weten ben ik gek op hipsters en hotpants. Deze luxe hotpants verleidt in al z’n facetten. Het resultaat? Een geraffineerde pentekening op je huid die mooi van voor naar achter doorloopt. Luxueus en sexy! Sexy model dat tot halfweg de billen komt, dus je bent nog wel een beetje bedekt. Het mooiste en meest sexy broekje dat ik ooit in mijn bezit heb gehad!

Marie Jo is onder andere verkrijgbaar bij de winkels van Lincherie en natuurlijk ook in de webshop van de winkel. Prijs mousse balconnet bh:95,95 Prijs hotpants: €82,95

 

Share This

About the author