Madame Super Trash

Madame Super Trash

De nieuwste herfst/wintercollectie van Madame Super Trash is geïnspireerd op de moderne Femme Fatale en dit past natuurlijk helemaal bij dit ontzettend populaire merk zoals wij het kennen. De inspiratie van het Nederlandse merk is altijd te vinden in de vintage stijlen uit de jaren ’40 en ’50, maar dan met een moderne, eigentijdse knipoog en toevoegingen. En ik moet zeggen, daar is Super Trash dit najaar ook weer ontzettend goed in geslaagd. Wat kunnen wij dit najaar in de winkel verwachten?

Sensueel

Het assortiment bestaat uit  high-waist broekjes, T-shirt bh’s t en push-up bh’s, garter bodices en baby doll jurkjes. De luxe straalt er van af, er zijn ontzettend mooie materialen gebruikt en de setjes komen in zeer sensuele kleuren. De luxe straalt ervan af. Wat mij gelijk brengt bij de volgende vraag, namelijk is alles even draagbaar. Dat vind ik dan weer lastig, het hangt af van de gelegenheid en het tijdstip van de dag…

Binnen de collectie bestaan drie verschillende stijlen – Dark Liaisons,  Midnight Glow en Fantasy Rose – passend bij verschillende stemmingen, elk verfraaid met het iconische gouden ST.-logo. Als ik de foto’s van de campagne bekijk, zie ik meerdere appetijtelijke setjes, maar mijn grootste liefde tot nu toe is de crèmekleurige see through body met een open rug en van kant. Madame SuperTrash begrijpt hoe moderne vrouwen er verleidelijk uit willen zien en perfectioneert dat in de nieuwste lijnen.

Share This

About the author