Maakt Marlies Dekkers een comeback?

Maakt Marlies Dekkers een comeback?

Tien jaar terug liepen we allemaal met haar beha’s – of legden we geld opzij voor een beha uit haar collectie. Met kleurige bandjes die we goed zichtbaar onder onze kleding lieten uitpiepen.

Maar twee jaar geleden werd het merk failliet geklaard. Dekkers zat niet stil en maakte onlangs een opzienbarende comeback.

Vorige week lanceerde Marlies Dekkers haar nieuwe lingeriecollectie groots in Rotterdam. Het thema van de nieuwe collectie is Awaken Your Senses: de show stond dan ook in het teken van sensuele vrouwenfantasieën. Spannend!

Sensuele verhalen

Onder begeleiding van een 25-koppig koor en een strijkkwartet toonden modellen, danseressen en acrobaten de nieuwe lingeriecollectie. Marlies zelf begeleidde de show door een aantal zelfgeschreven sensuele verhalen voor te lezen. Marlies Dekkers: ”Vrouwen mogen en durven sexy en verleidelijk te zijn. Om hen te helpen tijdens hun zoektocht naar hun seksuele fantasieën, ben ik sensuele verhalen gaan schrijven. In de erotiek staan al je zintuigen op scherp.”

Comeback voor Marlies?

Twee jaar geleden werd het merk Marlies Dekkers failliet verklaard , maar het merk stopte nooit met draaien en maakte vrijwel direct een doorstart. De collecties zijn minder uitgebreid dan vroeger, maar nog steeds komen er meerdere malen per jaar nieuwe collecties in de winkels. Nieuw zijn de duurdere ontwerpen die in beperkte oplage worden geproduceerd. Maar kenners zien deze show plus de bijbehorende collectie als haar definitieve comeback.

Een ontwerp dat er echt uitspringt is de zwartleren bh. Ook vertelde Marlies hier iets over tijdens de modeshow. ”Als ik me uitdagend voel en ik heb zin in een spannende avond, wil ik de perfecte leren beha die goed zit en fashionable is. Het is mij gelukt om de Rolls Royce onder de leren beha’s te ontwikkelen, met de mij kenmerkende perfecte pasvorm en een heel uitdagend design.” De comeback is definitief.

Bron: Marlies Dekkers, Linda Nieuws

Beeld: Marlies Dekkers

 

Share This

About the author