Maak een selfie… met je beha!

Maak een selfie… met je beha!

Een selfie maken met je smart phone? Z0 2014! In Japan gebruiken de vrouwen daar tegenwoordig hun beha voor. Echt waar! Het Japanse Triumph heeft recent de selfie-beha op de markt gebracht, waar je naast mooie selfies ook nog eens een dosis zelfvertrouwen van krijgt waar je u tegen zegt.

Lint van lichtjes

Flauw: natuurlijk kun je geen echte selfie maken met deze Japanse beha. Maar de beha is wel uitgerust met een selfiestick en een rok die je ook als reflecterende achtergrond kunt gebruiken. Of dat nog niet genoeg is, zit er ook een lint van lichtjes aan de selfie-beha, waarmee je onder alle lichtomstandigheden dus de perfecte foto van jezelf kunt maken. En om je smartphone op te bergen, gebruik je het zakje aan de rok, in de vorm van een hartje. Wauw! Dus in principe kun je vanaf nu wel met behulp van je beha een selfie maken.

Complimentjes

Maar selfies maken is niet eens het hoofddoel van dit inventieve pakje. Eigenlijk is de beha bedoeld om je meer zelfvertrouwen te geven. Er zijn sensoren en kleine speakers in verwerkt, zodat je ertegen kunt praten. Vraag de beha bijvoorbeeld: “Hoe zie ik eruit?” en je krijgt meteen een compliment als antwoord: “Je straalt helemaal.” En dan kun je dus meteen een selfie maken om je stralende zelf vast te leggen en te delen met de wereld.

Japan

De selfie-beha is voor zover bekend alleen in Japan verkrijgbaar. De Japanse afdeling van Triumph heeft er naar eigen zeggen zes maanden aan gewerkt. En naast het maken van selfies en complimenten geven kan deze beha nog veel meer. Het hartvormige zakje bevat sensoren die ook je stappen kunnen meten, de verbrande calorieën tellen en het aantal uren dat je geslapen hebt. Dan moet je het pakje wel aanhouden tijdens het slapen natuurlijk.

Bron: Apparata, Triumph

 

Share This

About the author