Lingeriemodel werd geboren zonder… benen!

Lingeriemodellen komen net als reguliere catwalkmodellen overal vandaan. Maar nog nooit eerder werd een vrouw zo beroemd als lingeriemodel omdat ze iets miste. Kanya Sesser werd geboren zonder benen en verdient naar eigen zeggen duizend dollar per dag.

Sesser werd in Thailand geboren – zonder benen. Toch heeft haar lichamelijke beperking haar nooit ergens van weerhouden. Het lingeriemodel (23) is super succesvol en verdient 1000 dollar per dag.

Vondeling bij een tempel

Als baby werd Kanya te vondeling gelegd op de trappen van een boeddhistische tempel in Thailand. Op haar zevende adopteerde haar huidige ouder haar en namen haar mee naar Oregon, een staat aan de westkust van Amerika . Toen zij vijftien was werd ze voor het eerst als model ontdekt en gescout voor een sportmerk. Vele shoots volgde, zo stond ze onder andere model voor Billabong, Nike en Rip Curl.

Anders sexy!

.

Kanya wil laten zien dat sexy vele definities kent. Lange benen lijken wel een vereiste te zijn voor een lingeriemodel, maar zij bewijst echt dat het anders kan en niet noodzakelijk is dat je eruit ziet als een prima donna. ‘Ik heb geen benen nodig om mij sexy te voelen. Ik ben anders en dat is ook sexy. Het is geweldig dat ik hier geld mee verdien. Ik hou ervan om mensen te laten zien hoe schoonheid eruit kan zien’, zei Kanya onlangs in een interview met Daily Mail.

Mono-ski

Naast haar modellenbaan is Kanya gek op extreme sporten. Ze loopt op haar handen, maar doet ook moeiteloos mee met een skateboardwedstrijd. Sesser is een hele sportieve dame: ze surft, ze basketbalt en ze heeft zichzelf ook een doel gesteld : meedoen aan de Winter Paralympische Spelen in Zuid-Korea in 2018. In welke sport gaat ze dan uitkomen? Zij heeft zich aangemeld in de mono-ski categorie. Stoer en sexy!

Bron: Daily Mail

Beeld: Instagram

Share This

About the author