Lingerie cadeau geven – een goed idee of niet?

Lingerie cadeau geven – een goed idee of niet?

Doe je er als man goed aan om een dame lingerie als cadeau te geven? Is de vrouw in kwestie je geliefde, dan is het zeker een prachtig cadeau, maar als je de vrouw nog helemaal niet zo kent, is het dan een verstandig cadeau om te geven?

Prijzig cadeau

Lewis Hamilton heeft laatst een kapitale blunder begaan, dus mannen: leer van dit voorbeeld. De bekende Formule 1-coureur heeft namelijk zijn oog laten vallen op zangeres Rihanna. De zangeres en de coureur zijn al meerdere keren samen gespot, maar van een romance is nog geen sprake. Maar nu heeft Lewis Rihanna een cadeautje gegeven… zeg maar gerust cadeau, want lingerie van tienduizend dollar is natuurlijk geen aardigheidje meer.

Stylisten erop uit

Volgens Heat Magazine heeft Hamilton zijn stylisten er met de tienduizend dollar op uit gestuurd om sexy lingerie voor de zangeres te kopen. Hij had namelijk zelf geen idee welk merk hij zou moeten kopen. De stylisten belden vervolgens met de stylisten van Rihanna om haar maten te vragen, want die wist Lewis ook al niet. Maar waarom wilde Hamilton de zangeres sexy lingerie geven? Volgens een insider omdat hij helemaal gek op haar is, maar omdat hij nu  een tijdje niet bij haar kan zijn, is hij bang dat ze de interesse in hem zal verliezen…

Doen of niet?

Maar gaat dit in zijn voordeel werken of rent Rihanna nu juist hard weg? Het klinkt een beetje freaky en waarschijnlijk heeft zijn gulle gebaar dan ook een averechts effect. Of is het gewoon een lief gebaar van een rijke geliefde, die indruk wil maken op zijn nieuwe vlam? Maar het blijft een lastig cadeau, lingerie. Misschien toch best eerst even een paar weken (of maanden wachten)… Wat denken jullie?

Bron: Heat Magazine

Beeld: Victoria’s Secret via Boostband

Share This

About the author