Leer, kant en print: deze soorten lingerie moet je hebben

Leer, kant en print: deze soorten lingerie moet je hebben

Lingerie, ondergoed, is een essentieel onderdeel van de vrouwelijke garderobe. Je kunt je outfit er modieus mee maken, maar ook voorzien van een extra stukje allure. Lingerie komt in vele verschijningen en kleuren, maar welke varianten moeten er nu echt in je lingerielade liggen zodat je altijd kunt afwisselen voor een bepaalde gelegenheid of stemming?

Lingerie maakt ook vaak gebruik van verschillende materialen. Lycra, nylon, katoen, zijde, kant, noem het maar op: lingerie kan overal van gemaakt zijn. Deze materialen en printjes moet je kost wat kost in je lingerielade hebben liggen!

1. De polka dot

Geen lingeriesetje in jouw lade met de print van een polka dot? Dan ga je linea recta naar de lingeriewinkel! Helemaal fifties, vintage, helemaal van nu. Een vrolijk printje dat altijd kan, in zowel de winter als de zomer. Een lingerielade is niet compleet zonder een vrolijk setje met de polka dot. Maak je outfit af met een hipster.

2. Kant

Een kanten setje mag ook absoluut niet ontbreken in je collectie. Een zwart, kanten lingeriesetje is een musthave voor iedere vrouw, ongeacht cup, leeftijd en lengte. kant is sexy en klassiek. Een klassieke outfit voor een romantische avond met je lief.

3. Leer

Ben jij wild en een klein beetje rebels? Dan mag leer absoluut niet ontbreken in jouw eigen privé-collectie. En leer kun je makkelijk vinden tegenwoordig, nu het helemaal trending is en je niet naar binnen hoeft te zaken naar smoezelige sex-shops.

4. Doorschijnend

Naast de leren trend is ook doorzichtige lingerie een waanzinnig grote trend. Ook hiervan mag een setje niet ontbreken in jouw eigen lade. Prettig om te dragen en ontzettend comfortabel om te dragen.  Kies voor een sexy transparant setje, of vul deze aan met een doorzichtig hemdje of een doorzichtige boxer.

Beeld: Pixabay
Share This

About the author