Kiezen wordt moeilijk: Favourite Fits van Hunkemöller in herfsttinten

Kiezen wordt moeilijk: Favourite Fits van Hunkemöller in herfsttinten

Van Hunkemöller worden we altijd hebberig en we kijken dan ook altijd erg uit naar de nieuwe collectie. Er staat veel moois op stapel voor dit najaar, maar we kunnen je deze bestseller niet onthouden. Hunkemöller komt met de Favourite Fits, zit jouw lievelingsbeha er ook tussen?

Favourite Fits

Ken je de pasvormen van Hunkemöller goed? Ben je altijd al weggeweest van hun Delicious Demi cupvorm (balconette)? Dan zijn deze Favourite Fits ook echt iets voor jou; The One & Only– de bh die je absoluut moet hebben & The Secret Lover– de perfect passende bh met fijn detail in het midden.

Ben jij een echte push-up lover dan is The Flirt echt iets voor jou! Of wordt een ultieme hartenbreker met deze nieuwe Favourite Fit. The Heartbreaker de maximizer cup die 2 maten groter maakt voor het ultieme decolleté. En last but not least; The Dreamlift. Deze balconette heeft zachte, voorgevormde cups voor extra vorm en comfort.

We nemen ze allemaal!

En om het verhaal nog eens extra mooi te maken: al deze Favourite Fits komen deze herfst ook nog eens in schitterende najaarskleuren. Van felrood tot bordeaux, van paars tot grijs, en van klassiek zwart tot wit natuurlijk of met gedurfde printjes: als hier niet iets voor jou tussen zit, dan weten wij het ook niet meer! Nemen we deze, die, of ook die, of nemen we ze allemaal? Shopstress!

Bron en beeld: Hunkemöller

Share This

About the author