Josie Cunningham: ‘Feestje voor borsten’

Josie Cunningham: ‘Feestje voor borsten’

Josie Cunningham staat, sinds ze in 2009 op kosten van ‘de belastingbetaler’ een borstvergroting liet doen, bekend als de meest gehate vrouw van Engeland. Maar zelf lijkt ze daar niet zo mee te zitten. Ze geeft namelijk een verjaardagsfeestje voor haar ‘jarige nieuwe”borsten. Josie Cunningham heeft zelfs de Britse staatssecretaris van Volksgezondheid uitgenodigd voor het feestje. aldus The Mirror. Dat deed ze middels een tweet waarin ze zei dat ze het feestje gaf om haar dankbaarheid te tonen.

Gepest om kleine borsten

Maar zo dankbaar is Josie Cunningham niet altijd geweest voor haar borsten. Vorig jaar wilde ze zelfs dat de National Health Service (NHS) ervoor zou zorgen dat haar implantaten eruit werden gehaald, omdat ze zich voor haar grote cupmaat schaamde en haar borsten haar het leven moeilijk maakten, aldus The Huffington Post.

Dat terwijl het juist de NHS was die voor haar borstvergroting betaalde. Dat deden ze nadat Josie Cunningham aangaf ernstige psychische problemen te hebben, veroorzaakt door pesterijen naar aanleiding van haar kleine borsten. Maar vorig jaar kwam ze tot de conclusie dat ze haar borsten nou ook weer niet zo groot had willen hebben en dat de NHS daar dus snel wat aan moest doen.

Onzekere Josie Cunningham

Hoewel het verhaal van Josie Cunningham natuurlijk erg extreem is, herkennen we als vrouw allemaal in meer of mindere mate die wisselende mening over onze eigen borsten. Soms ben je ontzettend blij met ze, maar af en toe kan je ze ook vervloeken en twijfel je misschien wel over een operatie om ze groter of kleiner te laten maken. Laten we niet gelijk allemaal een feestje geven voor onze boobs, maar ik nodig iedereen wel uit vandaag om te vieren dat je blij bent met de borsten die je hebt. Trek vandaag eens dat laag uitgesneden truitje aan en laat ze zien!

Bron: The Huffington Post

Beeld: Mirror

Share This

About the author