Ik Will’em: Koningsdag lingerie

Ik Will’em: Koningsdag lingerie

Het blijft wennen, geen Koninginnedag maar Koningsdag. Massa’s mensen trekken vol overgave weer een Oranje voetbalshirt aan of zorgen ervoor dat de nationale driekleur terugkomt in hun kleding – wat niet al te vaak een vlag op een modderschuit is. Nederlanders zijn een trots volk en over het algemeen erg gesteld op hun Koningshuis, maar de uitdossingen van de onderdanen laat op dagen als deze veel te wensen over qua stijl.

Het kan ook anders! Mooie lingerie, in het Oranje, oranjebrons of in een koninklijke combi met gouden details (zal Max misschien wel een van deze setjes dragen?): zo zorg je ervoor dat je lingeriesetje Koningsdag-proof is!

Koningsdag-proof

Marlies Dekkers blijft zichzelf vernieuwen en doet dat goed. Steeds minder tierelantijnen, al blijven de bekende bandjes wel onopvallend aanwezig bij een setje van Dekkers. Wat trekken we aan op Koningsdag? De klassieke Space Odyssey range is en blijft goed en komt ook in Indian Camellia, oftwel: oranje! Verkrijgbaar in een push-up en een balconette-variant. Bijpassende slip is natuurlijk een must, of kies voor de bijpassende string of boxer. Meer toe aan het komen van nieuwe swimwear? Ga dan voor de lijn Holi Glamour in de kleur Marigold Orange(!).  Leuk extra cadeautje: als je via de site besteld, krijg je een gratis handdoek bij je bestelling als je een bikini of een badpak koopt.

Ik Will’em!

Is het je nog niet koninklijk genoeg of ben je gewoon niet dol op oranje? Dan ga je voor de Gloria-lijn. Uitgevoerd in wit met prachtige, goudkleurige belijningen. Verkrijgbaar in een balconette versie, een balconette body en een push-up beha. Maak je setje helemaal af met de bijpassende string en/of de brazilian shorts. Standaard lingeriesetjes zijn dit zeker niet en zo vier jij Koningsdag in stijl. Ik Will’em! (Of eigenlijk allemaal..!) Koningsdag, here we come!

Bron en beeld: Marlies Dekkers

Share This

About the author