Hunkemöller: Fashion Fever Trends

Hunkemöller: Fashion Fever Trends

De designers van Hunkemöller hebben zich uiteraard laten inspireren door de voorjaarstrends en sinds kort ligt de nieuwe Fashion Fever collectie in de winkels. De focus ligt op kant, gaas details, transparante stoffen en fijne plooien. Glittersteentjes geven een extra touch aan deze collectie. Dit zijn de drie belangrijkste trends waarop de Fashion Fever collectie gebaseerd is.

Fashion Fever Trends

#1 Blue

Blauw is een belangrijke kleur voor het voorjaar. Een combinatie van blauw met een crème kleur maakt een romantische en vrouwelijke look. Hunkemöller heeft dit seizoen ontzettend leuke bralettes in de collectie. In gewone taal: een verfijnd kanten bh’tje. Je moet er natuurlijk wel de buste voor hebben, want met een grote maat is dit niet helemaal fijn en comfortabel om te dragen. Maar ben je gezegend met een A of een B-cup? Dan staan ze je vast prachtig! Bralettes kun je dragen onder een comfy losse tanktop, waarbij je heel subtiel een randje kant ziet. Of ga voor de ‘verleidelijke look’ in combinatie met een transparante top.

#2 Vintage Aujourd Hui

Vintage lingerie is een grote inspiratiebron geweest voor de nieuwe SS15-collectie. Je ziet het terug in ultiem sexy long line bh’s, van neutrale kleuren tot vintage geïnspireerde bloemen prints in satijn met matching items.

#3 Holiday Fiesta

Maak een statement en kies voor felle levendige kleuren. Gecombineerd met glittersteentjes creëren ze een glamorous look. Echte musthave items voor iedere fashionista!

Mijn favoriet? De Vintage Aujourd Hui collectie!

Bron en beeld: Hunkemöller

Share This

About the author