Hot or not: Micro Bikini

Hot or not: Micro Bikini

Ben jij niet bang om je lichaam op het strand te showen? Ben je blij met je lichaam en heb je een goed zelfbeeld? Twijfel je nog over welke bikini je dit jaar gaat kopen? Twijfel niet langer, kies voor de Micro Bikini.

Hot or not?

De Micro Bikini heeft wel wat weg van haar oudere zusje, alleen is ze, zoals de naam al weggeeft, nog wat extra stof kwijtgeraakt. Meer en meer wordt swimwear steeds minder gekleed en komt er steeds meer ruimte voor het naakt. Liepen vrouwen in de jaren veertig en vijftig allemaal nog rond in alles verhullende badpakken, gelukkig lijkt die tijd nu echt voorbij. Al zien we af en toe nog wel een hip modelletje op de markt verschijnen met een vintage, sexy inslag. In 1946 verloste een Fransman ons gelukkig van het badpak: Luis Reard kwam voor het eerst in 194 met de bikini op de markt.

Micro Bikini

En nu hebben we dus de Micro Bikini. Houd je van aandacht? Veel starende blikken? Sta je stevig in je schoenen? Dan is de microbikini echt iets voor jou. Als je het aandurft, ga er dan maar vanuit dat alle ogen op het strand op jou gericht zullen zijn. En ja, daar moet je wel tegen kunnen en van houden! Net als de bikini bestaat de Micro Bikini uit twee kledingstukjes: een top en een broekje. Een heel klein broekje. Je tepels worden bedekt en de zone down under, maar daar is echt wel alles mee gezegd. Het broekje is een ieneminiestring, die er uur voor zorgt dat het lapje stof niet van je billen zakt. Alles wordt bij elkaar gehouden door een paar strikjes en knopen en het is net fatsoenlijk genoeg om net niet naakt over het strand te paraderen.

Voor dames met lef! En een catwalklichaam… of gewoon voor vrouwen die goed in hun vel zitten!

Share This

About the author