Hot or not? De high lace string

Hot or not? De high lace string

Als we de trendwatchers mogen geloven, wordt dit een klapper in de lingeriewereld dit najaar. Waar hebben we het over? De string komt terug! En hoe…

Maar nu goed vermomd als iets dat meer wegheeft van een hipster dan van het ouderwetse lapje stof dat wij vijf jaar geleden nog allemaal massaal in de lingerielade hadden liggen… hot or not?

De string lijkt bezig aan een ware opmars, maar zet het beeld van het ieniemienie lapje stof gelijk uit je beeldbank. De string komt terug in een veel grotere versie, die meer wegheeft van een hipster dan van een ouderwetse string. Hij gaat ook onder een andere naam door het leven, maak kennis met de high string of de high lace string.

Kant

In het laatste geval gaat het om een string die mooi is aangekleed met een mooie kanten bovenkant. Waar een normale string al snel een tikkeltje ordinair wordt, heb je daar met de high lace string helemaal geen last van. Deze sensuele hoge, kanten string ziet er ieder stijlvol dan ordinair uit. Daardoor kleedt de high lace string erg mooi af en valt hij niet op onder kleding.

One size fits all

Sapph komt met een innovatie deze winter: de one size fits all high lace string! Voor iedere maat is dit broekje dus geschikt (!), wij moeten het nog zien, maar een vondst is het wel. Wat vind jij van deze trend: is de high lace string een blijvertje of zien we dit broekje na de winter nooit meer terug?

Beeld: Sapph

Share This

About the author