Hoera! De Hunkemöller Christmas Collection is uit!

Hoera! De Hunkemöller Christmas Collection is uit!

De nieuwe glamourous Christmas Collection van Hunkemoller is uit! Lekker veel sexy rode lingerie, strappy details en glinsterende afwerking bezorgen jou en je lief een extra feestelijke kerst.

De collectie bestaat uit bh’s met bijpassende slips, sexy slipdresses & bodies en matchende beenmode. Niet alleen leuk om jezelf mee te verwennen maar ook leuk om iemand cadeau te geven…

Rouge Fatale

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige maxi Slipdress Rouge Fatale? Deze lange slipdress is gemaakt van een rode stof met een satijnen look en feel. De bovenkant is afgewerkt met semi-transparant kant en een strikje. De slipdress heeft een lage rug en gekruiste bandjes op de achterkant. Onder heeft de slipdress een split vanaf de bovenbenen. De split is afgewerkt met een kanten bies.

Om je kousenlade te vullen heeft deze collectie ook weer veel moois te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze sexy stocking, uitgevoerd met een “satijnen” bovenzijde in een mooie rode, contrasterende kleur. Een aanwinst voor je kousenlade!

Christmas Collection bij uitstek

Rood is natuurlijk de kleur bij uitstek als we aan een Christmas Collection denken en daar beantwoordt dit sexy setje helemaal in. Rood, opvallend, sexy, beter kan niet! De voorgevormde beugel bh Billie is uitgevoerd in een rode, glanzende stof met kant en strass steentjes aan de voorzijde en is mooi afgewerkt met een strikje. De bandjes aan de achterzijde zijn gekruist en afgewerkt met kant en extra bandjes. Voor een ultrasexy gevoel!

Bron en beeld: Hunkemöller

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *