3x Hier let je op als je lingerie voor een feestje koopt

3x Hier let je op als je lingerie voor een feestje koopt

Staat er binnenkort een feestje in je agenda gepland of kijk je alvast reikhalzend uit naar de feestdagen? Als je binnenkort gaat shoppen, lees dan eerst even deze tips en doe geen miskoop voor die ene bijzondere avond.

Want wat draag je nu onder die feestelijke outfit of galajurk?

1. Lingerie voor een feestje valt niet teveel op

Draag lingerie die niet zichtbaar is onder je feestoutfit. Kies voor goed passende, liefst gladde en naadloze lingerie in de juiste maat, zodat er geen rare bobbels en kreukels in je kleding ontstaan. Deze leiden af van jouw prachtige outfit en dat is juist niet de bedoeling, toch?

2. Feestelijke lingerie als onderdeel van je outfit

Natuurlijk kun je het ook heel anders aanpakken en er juist voor zorgen dat lingerie een belangrijk deel van je outfit is. Er zijn tegenwoordig hele mooie bustiers en korsetten te koop, die je prima als bovenkleding kunt dragen. En het is ook nog eens hartstikke hip: veel sterren dragen onderkleding vaak als bovenkleding. Denk daarbij bijvoorbeeld ook aan mooie tops of hemdjes, met een blouse, blazer of vest eroverheen. Vind je het moeilijk om de perfecte lingerie voor een feest onder je kleding te vinden, kies dan gewoon voor een lingerie-item dat je als bovenkleding kunt dragen.

3. Lingerie voor een feestje om van te genieten

Speciale lingerie, je feestjurk, de schoenen die je erbij draagt, de perfecte make-up.. en dan moet je haar natuurlijk ook nog eens waanzinnig zitten… Het zijn natuurlijk allemaal maar details, als je er echt over nadenkt. Jouw feestje zal heus niet mislukken als je niet de perfecte beha weet te vinden om onder je mooie jurk te dragen. Maak je er dus ook weer niet te druk over en geniet! Want daar draait het toch immers om met een feestje?

Beeld: Pixabay

Share This

About the author