Heidi Klum komt met eigen lingerielijn

Heidi Klum komt met eigen lingerielijn

Heidi Klum gaat zich naast haar carrière als topmodel bezig houden met het ontwerpen van lingerie. Heidi Klum bewijst nog maar eens dat zij een echte business lady is. Eerder ontwierp ze al een eigen schoenen-, sieraden- en kinderkledinglijn (toe maar!) en nu gaat zij zich volledig richten op een nieuwe lingerielijn voor het merk Bendon.

Heidi’s Intimates

De 41-jarige Heidi heeft naar eigen zeggen haar collectie helemaal zelf ontworpen, genaamd Heidi Klum Intimates. Weinig verrassende naam, gaap… Het model wordt daarnaast benoemd als creatief directeur van Bendon. Ze vervangt collega model Elle Macpherson, die eerder verantwoordelijk was voor de lingerielijnen van Bendon. Deze lingerie verkopen ze onder andere bij de Bijenkorf!

Deskundige

Bij  Bendon denken ze dat de verkoop gegarandeerd verdubbeld wordt omdat Heidi erg innovatief is.Heidi, die dertien jaar lang een van de ‘Angels’ is geweest van Victoria’s Secret, beschouwt zichzelf als beha-deskundige. “Als lingeriemodel heb ik de afgelopen twintig jaar denk ik meer ondergoed gezien dan menig vrouw”, zegt ze in een interview. “Soms moest ik wel vijftien verschillende bh’s aan op een dag. Ik heb zoveel geleerd over lingerie in mijn modellentijd. Ik ken het product maar al te goed.”

Basics

Een echte ervaringsdeskundige kunnen we Heidi dus wel noemen, ik ben benieuwd of deze ervaring ook terug komt in de ontwerpen van de lingerielijn. Op internet heb ik nog geen sneak peeks kunnen ontdekken, mocht ik ze tegenkomen ben jij de eerste met wie ik ze deel! Ik verwacht geen hele spannende ontwerpen (sorry Heidi), maar eerder degelijke en vooral draagbare basics waar het Australische/Nieuw-Zeelandse merk Bendon om bekend staat, maar dan wel met een feminiene touch. De prijzen van de lingerielijn zijn niet goedkoop, de prijzen  variëren van €19,- tot €78,- en zal in januari 2015 wereldwijd gelanceerd worden. Ook bij de Bijenkorf dus hopelijk, kunnen we eens kijken wat Heidi ervan gemaakt heeft! Foto: Reuters

Share This

About the author