Heidi Klum Intimates: nu te koop

Heidi Klum Intimates: nu te koop

In oktober schreven wij er al over: de lingeriecollectie die Heidi Klum voor Bendon ging ontwerpen, Heidi Klum Intimates, is inmiddels gelanceerd. Er zijn vandaag campagnefoto’s van het lingeriemodel in haar eigen lingerie op internet verschenen. En dat belooft wat..

Ex-Angel

Eerder ontwierp Klum al een eigen schoenen-, sieraden- en kinderkledinglijn (toe maar!) en nu heeft miss Klum dus ook eigen lingerielijn: Heidi Klum Intimates. Bij  Bendon moeten ze echt gedacht hebben dat de verkoop gegarandeerd verdubbeld wordt nu Heidi er aan het roer staat. En daar kunnen ze best wel eens gelijk in hebben. Heidi, die dertien jaar lang een van de ‘Angels’ is geweest van Victoria’s Secret, is een echte lingerieveteraan. “Als lingeriemodel heb ik de afgelopen twintig jaar denk ik meer ondergoed gezien dan menig vrouw”, zegt ze in een interview. “Soms moest ik wel vijftien verschillende bh’s aan op een dag. Ik heb zoveel geleerd over lingerie in mijn modellentijd. Ik ken het product maar al te goed.”

Sexy campagnefoto

Ik vreesde in oktober een vrij basic lijn, maar eigenlijk blijkt daar niets van waar te zijn! Heidi klum Intimates is met recht een romantische, speelse en sexy lingerielijn geworden. Oké: wel veel kant, bloemen en pasteltinten, maar wel met een sexy uitstraling. Op een van de campagnefoto’s heeft Heidi, die voor het eerst sinds vijf jaar weer in lingerie poseerde, een jarretellessetje aan dat menig mannenhart sneller zal doen kloppen. Dat komt waarschijnlijk ook doordat Heidi op haar eenenveertigste nog niets aan schoonheid heeft verloren. “Ik vond het heerlijk om weer voor de camera te staan in mooie lingerie,” zei ze eerder deze maand tegen een Australisch lifestylemagazine.

Heidi Klum Intimates: wereldwijd

De lingerie die ze voor Bendon ontwierp, ziet er niet alleen mooi uit, maar zal vast ook heerlijk zitten. Naast Heidi Klum Intimates is er ook een meer betaalbare lijn, die Heidi by Heidi Klum heet. Later dit jaar volgt nog een lijn herenondergoed met de naam HKMAN. De lingerie van Heidi Klum zal te koop zijn in 1800 winkels, verspreid over de hele wereld en via internet.

Beeld: Bendon

Share This

About the author