Hallo herfst! Kleurrijke lingerie

Hallo herfst! Kleurrijke lingerie

Wanneer zouden we onze kleurrijke lingeriesetjes in de winter verbannen naar de achterkant van onze lingerielade? Laten we kiezen voor kleur – om vrolijk van te worden!

Rood, blauw, roze, oranje, groen, we kunnen het zo gek niet bedenken, maar dit wordt alles behalve een saaie en grijze herfst. Kies voor kleur en voel je happy in je lingerie. We lopen ook allemaal op bont gekleurde sneakers, waarom zou onze lingerie niet mee mogen doen, toch?

Passionata

Eigenlijk doen alle grote merken wel mee in deze trend, maar er zijn een paar merken die er echt met kop en schouders boven uitsteken. Passionata kennen we in de zomermaanden ook van de uitgesproken snoepkleurtjes en daar gaat het Franse merk deze herfst en winter ook vrolijk mee door. Zuurstokroze, knalblauw: waarom niet? Afgewerkt met mooie kantjes en mesh-materialen kunnen deze setjes straks moeiteloos mee naar de lente en de zomer.

DKNY

Een andere kleurenknaller is het Amerikaanse DKNY. Het modelabel uit New York kennen we normaal van de kledinglijn, maar DKNY heeft al sinds enige tijd een fijne basic lingerielijn: DKNY Intimates. Hier ook veel kleur, met name rood, in combinatie met rood en speelse details.

Kleurenpracht uit Zweden

En natuurlijk kan deze Zweedse lingerietopper niet ontbreken. We hebben het over Bjorn Borg natuurlijk. Al sinds jaar en dag bekend om de uitgesproken kleurencombinaties. En dit seizoen is het niet veel anders. Aquablauwe slips, afgezet met felgroene biesjes en dat ook in andere verrassende en frisse kleurencombinaties. Ben je niet zo’n durfal? Dan kies je voor de slips in zoete pasteltinten met een contrasterende bies.

Kies eens niet voor standaard zwart, wit of grijs (of nude), maar kies deze herfst voor kleur! Je krijgt ‘s ochtends gegarandeerd een blijer gevoel als je een zuurstok roze setje aantrekt in plaats van je geijkte zwarte t-shirt beha afgezet met kant…. durf jij?

Beeld: DKNY Intimates

 

Share This

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *