Geen poespas bij Marie Jo

Geen poespas bij Marie Jo

Het kan niet op tegenwoordig als je kijkt naar alle advertentiecampagnes van lingeriemerken. Overal kan het nog wilder, sensueler, nog meer poespas en tierelantijnen.. een lust voor het oog als je daar gek op bent, maar ik vraag me toch altijd af als nuchtere Hollandse of het wel lekker zit.

Bh’s en korsetten zijn tegenwoordig ware kunstwerkjes. Het is haast zonde om er nog iets overheen te dragen. Maar bij het draagcomfort zet ik wel regelmatig mijn vraagtekens… misschien dat ik daarom wel zo gek ben op Marie Jo. Dit van oorsprong Belgische merk is precies wat ik voel, of wat ik uitstraal. Echt vrouwelijke, prachtige lingerie, maar met veel oog voor comfort. En dat wil ik!

Bescheiden

De nieuwste collectie van Marie Jo voor 2015 bestaat uit klassieke, simpele silhouetten met kleine, kanten details of bescheiden bloemen coiffures langs de randen. Geen drukke prints of moderne grafische opdrukken in deze collectie, veel van de items zijn in rustige effen kleuren verkrijgbaar. Geen wilde kleurschakeringen hier, de rust heerst in de eenvoud van de kleuren. Als er al een printje voorbij komt, is dat eerder een print in bloemen, maar dat alles weer op een rustige manier door het gebruik van natuurlijke kleuren.

Koraal

Wat zien we nog meer dit voorjaar? Veel wit, grijstinten, zacht poeder roze, kleurig blauw, hier en daar ook een zweempje zwart. Maar afgezien van deze prachtige ‘basis’setjes pakt Marie Jo ook uit met felle kleuren (hoe kan het ook anders, we hebben het hier wel over een voorjaars- en zomercollectie lieve dames!). Ik heb wat heftig koraal voorbij zien komen en de krachtige blauwe combinatie zijn hierbij echt mijn favorieten. Zij geven je echt het ultieme zomergevoel wat hoort bij het seizoen.

Eye catchers

Kleine subtiele details zijn er in de nieuwste collectie verwerkt, maar (gelukkig) eens geen vetertjes, extra bandjes of noem het maar op. Deze prachtige, neutrale collectie met enkele echte eye catchers is een lust voor het oog. En altijd draagbaar. Naar kantoor draag je een setje van Marie Jo met zelfvertrouwen, maar hetzelfde setje kun je ook met gemak aan tijdens een date. Altijd goed dus!

Beeld en bron: Marie Jo

Share This

About the author