Flower girl in de lingerie van Freya

Flower girl in de lingerie van Freya

If you’re going to San Francisco… make sure you put some flowers in your hair! Nu gaan we niet direct naar SF en zijn we de tijd van bloemen in het haar ook wel een beetje voorbij, maar bloemenprints op lingerie gaan ons nooit vervelen. Flower power forever!

Lieflijker en vrouwelijker wordt het niet. Eerder deze week lieten we je al kennismaken met de nieuwe swimwear collectie van Freya, vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op als het gaat om de nieuwe lingerie voor het komende voorjaar. Je zou er spontaan van in de zomerstemming raken!

Flower girl

Bloemenprints kom je bij Freya Lingerie tegen in twee hele verschillende uitvoeringen. De witte lijn Utopia oogt fris en fleurig met de roze en oranje bloemen en frisgroene blaadjes. En dan heb je de lijn Strawberry Fields: een donkere kleur, met een print van wilde bloemen.

Maar ook hier zien we veel frisse kleuren: door de gele elementjes oogt het setje echt zonnig en vrolijk.  Oriëntaalse bloementattoos vormden bijvoorbeeld de inspiratie voor de print van de lijn Kiyoko, mooie roze lingerie met een fijne zwarte print (0nze persoonlijke favoriet).

Ook in effen kleuren

Ben je absoluut geen flower girl? Gelukkig vind je in de nieuwe collectie ook genoeg effen kleuren en setjes met abstracte patronen. Dus voor ieder wat wils. Het kan niet genoeg gezegd worden, maar wist je dat je Freya Lingerie koopt vanaf cupmaat C tot in de meeste gevallen tot aan cupmaat J? Hulde!

Foto’s: Freya Lingerie Trade Workbook SS16 via Lingerie-Nieuws

Share This

About the author